ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Η εταιρεία Ι.ΚΤΕΟ ΞΥΛΑΓΡΑΣ Α.Ε, μέλος του Δικτύου AUTOVISION με 50 Ι.ΚΤΕΟ σε όλη την Ελλάδα, λειτουργεί ήδη από  το 2004 και αποτελεί  μία από τις τρεις πρώτες επιχειρήσεις που έλαβαν άδεια ίδρυσης ιδιωτικού ΚΤΕΟ πανελλαδικά και την πρώτη στο νομό Σερρών.

Η ίδρυση και λειτουργία της Ι.ΚΤΕΟ ΞΥΛΑΓΡΑΣ Α.Ε  βασίστηκε στο όραμα του κ. Νικόλαου Ξυλαγρά. Μηχανολόγος και ο ίδιος επιδιώκοντας να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου οχημάτων, ίδρυσε το πρώτο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ στο Νομό Σερρών.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον τεχνικό έλεγχο οχημάτων η εταιρεία ΙΚΤΕΟ ΞΥΛΑΓΡΑΣ Α.Ε έχει επεκταθεί διαχρονικά ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου σε όλες τις κατηγορίες ελεγχόμενων οχημάτων ελαφρών, βαρέων και δικύκλων και για όλους τους οδηγούς και τους επαγγελματίες με την εγγύηση της AUTOVISION.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της ΙΚΤΕΟ ΞΥΛΑΓΡΑΣ Α.Ε. λειτουργούν  τέσσερις αυτόματες γραμμές ελέγχου,  στις οποίες διενεργείται τεχνικός έλεγχος από έμπειρους ελεγκτές σε Επιβατικά και Φορτηγά οχήματα όλων των κατηγοριών και Δικύκλων.

Επιπλέον, παρέχονται συμπληρωματικές υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου όπως ο εκούσιος έλεγχος μερικών ή όλων των συστημάτων του οχήματος, η έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων, ο έλεγχος συστήματος Υγραεριοκίνησης (LPG), ο έλεγχος συστήματος Φυσικού αερίου (CNG), ο έλεγχος Συστήματος Αντιεμπλοκής Κίνησης (Σ.Α.Π.).

Στην ΙΚΤΕΟ ΞΥΛΑΓΡΑΣ Α.Ε απολαμβάνετε άμεση εξυπηρέτηση με ή χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού, ανταγωνιστικές τιμές και έγκαιρη υπενθύμιση των προθεσμιών ελέγχου με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας για την αποφυγή προστίμων.